2 oktober 2012

Pro-uitvoeringen voor diverse Hyundais

Hyundai brengt van de i10, de ix20 en de ix35 zogenaamde Pro-uitvoeringen. Per model is deze uitvoering gebaseerd op de verkooptopper. Voor de i10 is dat de 1.0 Blue i-Drive Cool, voor de ix20 is dat de 1.4 Blue i-Vision en bij de ix35 de 1.6 GDI Blue StyleVersion. Kort gezegd betekent Pro 700 tot 1.700 euro klantvoordeel op sportieve exterieurdelen.

De i10 Pro heeft 13 inch lichtmetalen vijfspaaks wielen, de B-stijl is zwart, een uitlaatsierstuk en zogenaamde 'skidplates' aan voor- en achterbumper zijn in zwart of zilver uitgevoerd. Er zijn vier exterieurkleuren beschikbaar bij de i10 Pro.

De ix20 Pro heeft 16 inch lichtmetalen wielen en ook deze auto kent zwarte B-stijlen. Ook de 'skidplates' en uitlaat zijn uitgevoerd als bij de i10 Pro, al kunnen de eerste nu alleen zilver worden uitgevoerd. Daar bovenop kent de ix20 Pro instaplijsten, stoelverwarming en een tweekleurig, lederen interieur in zwart met bruin. De ix20 Pro is in drie kleuren te bestellen.

Tot slot is de ix35 Pro voorzien van 17 inch lichtmetaal en zien we weer een zwarte B-stijl. De 'skidplates' zijn dit keer van aluminium. Het uitlaatsierstuk en de instaplijsten zijn ook weer van de partij. In het interieur zien we het tweekleurige leer weer terug en zijn de voorstoelen uiteraard voorzien van stoelverwarming. Qua exterieurkleuren zijn er drie keuzes.