17 mei 2013

Tijdelijk veel voordeel bij Mercedes-Benz

Mercedes-Benz komt met aantrekkelijke pakketen die de standaarduitrusting van diverse modellen met 20% bijtelling uitbreiden. De BlueEFFICIENCY Editions zijn derhalve vooral interessant voor de zakelijke rijder. Het actiepakket is onder meer op de A-, B-, CLA-, C- en E-Klasse leverbaar.

Bij de A-Klasse vallen de A 180 en A 180 CDI in de 20% bijtellingscategorie. De standaarduitrusting van deze modellen wordt uitgebreid met Becker MAP®Pilot navigatie, Audio 20 CD, bi-xenon koplampen, actieve parkeerassistent met PARKTRONIC, cruise control en een met leder bekleed stuur. De waarde van deze extra's is € 2.209, maar je betaalt er tijdelijk niets voor. Indien je de Mercedes voor 1 juli op kenteken zet, krijg je er gratis 17 inch velgen bij.

Aan de B 180 CDI BlueEFFICIENCY Edition wordt dezelfde uitrusting als bij de A-Klasse toegevoegd. Ook dit pakket kent tijdelijk geen meerprijs. Rond je de registratie voor 1 juli af, krijg je ook hier een set 17 inch velgen gratis bij.

Bij de CLA is het BlueEFFICIENCY Edition pakket leverbaar op de handgeschakelde 180 benzine en 200 CDI. Ook hier worden bovengenoemde items aan de standaarduitrusting toegevoegd. De actie met lichtmaten velgen geldt niet voor de CLA. De CLA 180 BlueEFFICIENCY Edition is er al vanaf € 34.990 en biedt een klantvoordeel van € 766.

De C-Klasse kun je als limousine en coupé met 220 CDI motor als BlueEFFICIENCY Edition bestellen. Aan de standaarduitrusting worden de volgende zaken toegevoegd; Becker MAP®Pilot navigatie, LED dagrijverlichting, actieve parkeerassistent met PARKTRONIC, cruise control en een met nappaleder bekleed multifunctioneel stuur. Het voordeel bedraagt € 1.932.

Tot slot voegt Mercedes-Benz de E 300 BlueTEC HYBRID BlueEFFICIENCY Edition aan de prijslijsten toe. Een hele mond vol, maar ook hier profiteer je van een uitgebreidere standaarduitrusting. De toch al complete standaarduitrusting wordt aangevuld met Becker MAP®Pilot navigatie, het Intelligent Light System en de actieve parkeerassistent met PARKTRONIC. De vanafprijs is € 58.995 en het klantvoordeel bedraagt € 896.