12 februari 2013

Actiepakket maakt A1 nog begerenswaardiger

De Audi A1 is nu tijdelijk verkrijgbaar als Admired, zowel als 3-deurs alsook als Sportback. Deze uitvoering, die de Attraction als basis heeft, is voorzien van veel luxe en een sportief exterieur. Hij is verkrijgbaar met de 1.2 TFSI en de 1.6 TDI, die allebei 20% bijtelling kennen.

De Admired is verkrijgbaar in vier kleuren: Gletsjerwit, Misanorood, IJszilver en Phantomzwart. De dakbogen (en het dak bij de Sportback) zijn zwart gespoten. Hij is standaard voorzien van het S-line exterieurpakket. Daarnaast wordt hij gekenmerkt door 17-inch lichtmetalen wielen, zwarte buitenspiegels en een uitlaatpijp in hoogglans zwart.

Bovenop de uitrusting van de Attraction heeft de Admired standaard een multifunctioneel stuurwiel, Radio Concert, airconditioning en een connectivity-pakket. Dit pakket bestaat onder andere uit telefoonvoorbereiding, Audi music interface, Bluetooth-streaming en navigatievoorbereiding.

De Admired is te combineren met de 1.2 TFSI met 86 pk en de 1.6 TDI met 90 pk. Beide motoren hebben 20% bijtelling. De meerprijs voor de Admired-uitvoering is €1.000,- en hij begint daarom bij €19.990,-.

  • Audi A1 Sportback 1.4 TFSI 122pk Ambition Pro Line