17 september 2012

Design Edition voor Rio en Picanto

Zowel de Rio en Picanto zijn winnaar geworden in de ‘red dot Design Award’ competitie. Daarnaast verkopen beide modellen als warme broodjes. Om dit feestje en verkoopsucces op gepaste wijze te vieren komt Kia met een Design Edition van haar bread and butter modellen.

[b]Picanto Design Edition[/b]
De Design Edition van de Kia Picanto is gebaseerd op het complete Plus Pack en voegt daar onder andere een zwarte highgloss afwerking van dashboard en stuurwiel, lederen stuurwiel en pookknop, stuurwielbediening voor audio-installatie, sport-design lichtmetalen wielen, supervision display, parkeersensoren achter, sfeerverlichting in interieur en make-up spiegel met verlichting in "Hollywood-style" aan toe. De Kia Picanto Design Edition is in de kleuren Titanium, Silver, Clear White, Galaxy Black leverbaar. Je kunt de Design Edition alleen met de belastingvrije 1.0 CVVT-motor in zowel drie- als vijfdeurs uitvoering bestellen. De vanafprijs is 10.995 euro.

[b]Rio Design Edition[/b]
Ook de Design Edition van de Kia Rio is gebaseerd op het luxe Plus Pack. Daar worden dan wel de volgende zaken aan toegevoegd: cruise control inclusief snelheidsbegrenzer, bluetooth connectiviteit, lederen stuurwiel en pookknop, supervision instrumentendisplay, parkeersensoren achter en 15 inch lichtmetalen wielen. De vijfdeurs Kia Rio 1.2 CVVT Design Edition begint bij 15.995 euro en de auto kan alleen geleverd worden in combinatie met de wegenbelastingvrije 1.2 CVVT benzinemotor.