13 september 2012

Prijzen nieuwe Renault Clio bekend

In oktober verschijnt de vierde generatie van de Renault Clio in de Nederlandse Renault-showrooms voor een vanafprijs van 13.990 euro voor de Authentique-uitvoering. Daarmee is hij exact 500 euro duurder dan de eveneens nieuwe Peugeot 208 en een kleine tien euro duurder dan een Volkswagen Polo. Wie voor de nieuwe Renault Clio kiest kan deze met diverse scherp geprijsde 'Costumization' pakketten individualiseren.

Standaard is de nieuwe Clio goed uitgerust met onder meer adaptieve frontairbags voor bestuurder en passagier, zijairbags voor lichaam en hoofd, cruise controle met snelheidsbegrenzer, led-dagrijverlichting, elektrisch bedienbare ramen vóór, elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels, ESP, Hill-start Assist en banden met lage rolweerstand.

In de beter uitgeruste uitvoeringen Expression (15.590 euro), Collection (16.990 euro) en Dynamique (17.290 euro) is de auto voorzien van onder meer handbediende airconditioning, een geïntegreerd 7-inch touchscreen navigatie- en multimediasysteem, Bluetooth® handsfree telefoonbediening en Eco-mode.

Je kunt de nieuwe Renault Clio ook met het Pack Introduction bestellen dat tijdelijk 695 in plaats van 1.475 euro kost. Het Pack Introduction bestaat uit lichtmetalen 16-inchwielen, geïntegreerde mistlampen in de voorbumper, een met leder bekleed stuurwiel, het Pack Look Exterieur en het Pack Look Interieur.