- 26 februari 2017

De slimme bijrijder van Interpolis

Voor velen is de status van de auto onbekend. Als óf de vaste garage, óf de boordcomputer meldt dat de heilige koe weer voor een beurt langs moet komen, dan wordt een afspraak gemaakt. Of het echt nodig is, of dat je juist beter eerder onderhoud had moeten laten plegen, weet de gemiddelde consument niet. In veel auto’s zit een aansluiting voor een stekker ofwel dongel, vaak te vinden onder het dashboard. De garagehouder kan hiermee de gegevens van de auto uitlezen. Zelf had je daar geen mogelijkheid voor, tot nu. Interpolis komt namelijk met de SlimopWeg Hulp.
SlimOpWeg Hulp is een innovatieve tool om pech onderweg zoveel mogelijk te voorkomen en een zuinigere en duurzamere rijstijl te stimuleren. Het werkt met een dongel die continu de status van de auto uitleest en deze gegevens verstuurt naar een app op de smartphone van de gebruiker. Zo kun je eenvoudig zien of er problemen zijn, of dat het tijd is voor onderhoud of een check-up.

Mocht het onderweg toch mis gaan, dan kun je via de app de pechhulp inschakelen. Hoewel SlimOpWeg Hulp is gekoppeld aan een groot netwerk van onderhoudsbedrijven, hoef je niet bij iedere melding een afspraak te maken voor een reparatie. Voor kleine onderhoudshandelingen bevat de app namelijk handige video’s die laten zien wat je eenvoudig zelf kunt doen en zo geld bespaart.

Geld kun je ook besparen als je minder brandstof verbruikt. Het nieuwe rijden kent iedereen wel, maar de tips die hiervoor worden gegeven, zijn vrij algemeen. In de app van Interpolis wordt jouw rijgedrag geanalyseerd en specifiek voor jouw auto aangegeven hoe je zuiniger kunt rijden.

De SlimOpWeg Hulp en de werking ervan worden uitgelegd in dit Youtube-filmpje.

Ben je ook enthousiast geworden over deze slimme bijrijder van Interpolis, dan kun je hier de voorwaarden bekijken om deze te bemachtigen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op deze blog gegeven.

Reageren

Het e-mailadres zal niet worden getoond op de site.